Εταιρικό προφίλ

  • Η εταιρεία κατασκευής και συντήρησης αστικού και περιαστικού πρασίνου του κ. Φίλη Αθανάσιου δραστηριοποιείται από το 2001 σε ιδιωτικά και δημόσια έργα που εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Αττική. Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με μεγάλες κατασκευές διαμόρφωσης φυσικού τοπίου και με την ανάπτυξη του πρασίνου σε έργα υποδομής. Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερα από 800 έργα (ιδιωτικά και δημόσια) μικρής και μεγάλης κλίμακας. Στην εταιρεία απασχολούνται μόνιμα 6 υπάλληλοι και περιστασιακά, κατά περίπτωση έργου, έως και 12 εργαζόμενοι.
  • Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτει καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων των εργασιών κατασκευής και συντήρησης έργων πρασίνου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται στην επιχείρηση, η σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η άρτια δομή της εταιρείας με τμήμα γραμματειακής υποστήριξης, λογιστήριο και τμήμα διαγωνισμών και οι συνεργασίες της με εξειδικευμένες μονάδες παραγωγής φυτών, ειδικά εργαστήρια, επιστημονικούς συμβούλους και εξωτερικούς συνεργάτες εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου ποιότητα στα έργα της. Η εταιρεία είναι διαπιστευμένη με όλα τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητας στις παρεχόμενες από αυτή υπηρεσίες (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 κ.α).
  • Η εταιρεία έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς όσον αφορά τη διαμόρφωση των χώρων πρασίνου τους, μερικοί από τους οποίους αναφέρονται στη συνέχεια: Δήμος Ελευσίνας, ΤΙΤΑΝ Α.Ε, Δήμος Νίκαιας, Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε., Ψ.Ν.Α., DIA Hellas, 112 Πτέρυγα Μάχης, ΣΣΜΑΡΤ Α.Ε.,  Elefsina Hotel  κ.α.
  • Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις για την αξιοποίηση των αποβλήτων η εταιρεία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της λιπασματοποίησης της αποβαλλόμενης φυτικής βιομάζας των εργασιών πρασίνου. Συγκεκριμένα έχει υλοποιήσει και υλοποιεί τις εργασίες κομποστοποίησης πρασίνου (κλαδευμάτων και κοπών χλοοτάπητα) του Δήμου Ελευσίνας από το 2006 έως και σήμερα αποκτώντας πρωτοποριακή τεχνογνωσία στη διαχείριση των αποβλήτων φυτικής βιομάζας μεγάλης κλίμακας. Από το 2006 μέχρι το 2015 έχει υλοποιήσει εργασίες κομποστοποίησης βιοαποβλήτων φυτικής βιομάζας των εργασιών πρασίνου του Δήμου Ελευσίνας συνολικής διάρκειας 18 μηνών.
  • Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας του κ. Φίλη στον τομέα των εργασιών κατασκευής και συντήρησης πρασίνου αλλά και στην κομποστοποίηση των αποβλήτων φυτικής βιομάζας εγγυώνται σε μεγάλο βαθμό την ολοκληρωμένη και αειφορική διαχείριση του πρασίνου σε οποιδήποτε έργο ιδιωτικό ή δημόσιο μεγάλης ή μικρής κλίμακας.